PLAY

Com es fa un videojoc? Us ho expliquem al 'Play' d'aquest divendres

Morcheeba, Pep Bou, 'Bienvenidos al fin del mundo', He Jiaying, hotels reciclats i molt més, al suplement de lleure i cultura del diari ARA

Aquesta setmana, al 'Play', ens hem preguntat què hi ha al darrere de la indústria dels videojocs, que cada vegada té menys a envejar a la del cinema pel que fa a pressupostos i a processos de producció. En aquest reportatge us expliquem com es fa un videojoc, quins actors hi intervenen i quins passos segueix la creació d'un producte d'oci electrònic.

A més, entrevistem els Morcheeba, que actuen al Temporada Alta; parlem amb Pep Bou, que estrena espectacle al Teatre Lliure; intentem que He Jiyaing ens expliqui perquè està al 'top ten' d'artistes plàstics que més van vendre l'any passat; analitzem la comèdia britànica 'Bienvenidos al fin del mundo' i us proposem estades en allotjaments que abans havien servit per a usos molt diversos. 

Tot això a banda de les seccions habituals de Joan Miquel Oliver i el Modernet de Merda, les pàgines d'actualitat, les crítiques cinematogràfiques, l'agenda d'art i la cartellera de teatre.

Com sempre, divendres amb el diari ARA!