Primer tràiler de Gotham City Impostors [E3]

Zoom

A mitjans de maig us informàvem que Monolith Productions havia anunciat el llançament d’un joc de trets en primera persona inspirat en l’univers de Batman, però no se n’havien conegut més detalls fins ara, moment en què se n’ha presentat el tràiler oficial a l’E3.

Com ja us vam avançar, a Gotham City Impostors serem ciutadans normals i corrents que ens haurem d’adscriure a un bàndol, el de la justícia o el dels malfactors. Si escollim la primera opció podrem personalitzar el nostre personatge amb elements propis de la vestimenta d'enBatman. En canvi, si ens decantem pel bàndol dels dolents, la nostra inspiració serà l’esbojarrat i cruel Joker.

El joc està pensat clarament per a la modalitat multijugador i, tal i com es pot veure en el vídeo, es busca principalment una diversió desenfadada. És per això que hi haurà multitud d’armes i objectes que faran que la partida esdevingui més entretinguda. Per a posar-vos un exemple, podrem utilitzar trampolins o tirolines que ens permetran de passar del nivell del terra al capdamunt d’un edifici en un tres i no res, i així sorprendre els nostres enemics per l’esquena.

Gotham City Impostors es podrà descarregar per a Xbox 360 a través d’Xbox LIVE, per a PlayStation 3 mitjançant laPlayStation Store i també per a PC a través deWindows. El joc sortirà aquest mateix any, però en una data encara pendent de confirmació.

Comenta-ho al fòrum