La primera exposició de fotografies en 3D, a Barcelona

2 min

Nintendo presenta “Dimensiones”, la primera exposició professional de fotografies en 3D fetes amb una videoconsola, a partir del 20 de maig al museu d'Arts Santa Mònica (La Rambla, 7) de Barcelona.

L'exposició pionera en aquest tipus de fotografies, comptarà amb la participació de l'editora gràfica del diari El País Marisa Flórez, amb en José B. Ruiz, president de la Associació Espanyola de Fotògrafs de la Naturalesa (AEFONA), en Manuel Queimadelos, fotògraf esportiu de l’agència Getty Images, en Txema Salvans, un barceloní que és considerat un dels millors fotògrafs documentalistes actuals, en Daniel Riera, de l'agència de fotògrafs i edició gràfica Bamboo, i la Ouka Leele, Premi Nacional de Fotografia al 2005 i autora de vàries exposicions a París, Londres, Tokio o Sao Paulo.

Cada fotògraf participant hi aportarà el seu punt de vista a la exposició, sempre amb fotografies fetes amb una Nintendo 3DS, i que comptarà amb la col·laboració especial d'en Joan Fontcuberta, considerat com un dels millors experts en teoria fotogràfica de l’Estat, que entre d’altres premis, ha obtingut el el Premi Nacional de Cultura de la Generalitat de Catalunya 2011, el Premi Chevalier de l'Ordre des Arts et des Lettres pel Ministeri de Cultura a França el 1994, i el Premi Nacional de Fotografia del 1998 atorgat pel Ministeri de Cultura a Espanya.

A diferència d’altres exposicions, on al costat de cada obra s'hi pot trobar la seva explicació artística, en aquesta els fotògrafs deixaran una guia de com aconseguir l’efecte de les tres dimensiones a la consola, així podràs imitar‐los després amb la teva Nintendo 3DS. L'exposició romandrà oberta al públic del 20 al 29 de maig de 14 a 21 hores de dimarts a divendres (dilluns serà descans setmanal) i de 11 a 19 hores els dissabtes i els diumenges.

Comenta-ho al fòrum.

stats