"De pesca a Baku", tràiler espectacular del nou Battlefield 4

2 min

Electronic Arts i DICE han anunciat avui mateix el llançament del joc d'acció bèl·lica en primera persona Battlefield 4 aquesta tardor.

JOAN-ALBERT ROS | Barcelona

Ja hem pogut veureu un primer tràiler d'aquesta nova iteració de la sèrie, i no es tracta precisament d'un teaser, són ben bé 17 minuts d'acció intrajoc. Mercès a la tecnologia de Frostibe 3, el motor gràfic desenvolupat per EA Digital Illusions CE, resulta evident que aquest nou capítol oferirà un aspecte extraordinari, amb uns efectes especials i un realisme inèdits fins ara. La sèrie Battlefield compta amb més de 65 milions de jugadors arreu del món, Electronic Arts confia a incrementar encara més aquesta xifra amb Battlefield 4. Entre els principals mèrits de la franquícia hi ha una experiència multijugador d'allò més intensa i campanyes que es desenvolupen en terra, mar i aire.

DICE i EA avancen, a més, que un dels punts forts del nou Battlefield serà que alguns dels aspectes més destacats del mode multijugador estaran també disponibles en la modalitat en solitari, com ara l'accés a un gran nombre de vehicles, el contacte amb l'equip, les batalles en espais oberts immensos, les zones de destrucció. la faceta social, la compartició dels nostres progressos i fites a mesure que avancem en la història.

Battlefield 4 apareixerà a Microsoft Windows, PlayStation 3, Xbox 360, PlayStation 4 i també -previsiblement, tot i que no n'hi ha confirmació oficial a hores d'ara, a la nova plataforma d'entreteniment de saló de Microsoft. A banda del marc estacional, Electronic Arts no n'ha precisat encara la data exacta de sortida, estarem, però, atents a qualsevol novetat sobre el joc i us la donarem a conèixer puntualment.

stats