15 minuts de Bioshock Infinite

1 min

Tenim unvídeode 15 minuts de Bioshock Infinite. Una mostra que, si és representativa de l'aspecte del producte fina, augura un títol que satisfarà els entusiastes de la franquícia, tal i com ja vam poder veure en la petita mostra de 2 minuts que va ser presentada a l'E3.

Irrational Games i 2K Games estan desenvolupant un dels jocs dels que, probablement, més es parlarà durant el proper any, de fet es tracta d'un dels títols més guardonats de la passada fira E3.

Ens trobem a l'any 1912 i la ciutat flotant de Columbia, que s'ha convertit en un camp de batalla, a causa de la revolució iniciada pel grup Vox Populi, defensor de la classe treballadora.

En el vídeo, l'agent Booker DeWitt, el personatge que controlem,acompanya Elizabeth per les ruïnes de la ciutat de Columbia, qui ens demostrarà fins on poden arribar els seus poders. Tots dos protagonistes mantenen una conversa gairebé constant en els moments d'exploració. En el moment àlgid de l'acció podem presenciar una gran exhibició de les capacitats acrobàtiques del jugador i del seu arsenal d'armes. Un altre element important en el joc es l'aparició del temut ocell mecànic Songbird, que ens complicarà molt les coses.

Una bona mostra, en definitiva, del que segurament ens trobarem quan puguem jugar el nou lliurament de la saga que va començar a Rapture, la ciutat submarina.

Comenta-ho al fòrum

stats