5 jocs "indie" a canvi de la voluntat

2 min

Què pensaríeu si us diem que podeu obtenir 5 jocs independents al preu que vosaltres vulgueu? I si la llista de jocs la conformen títols tan importants com "Braid", "Cortex Command", "Osmos", "Revenge of the Titans" i "Machinarium"? I si poguéssiu escollir quina part d'aquests diners aniran destinats als programadors, a una organització contra els abusos a Internet o a una organització per a nens malalts?

Per segon any consecutiu tenim a la nostra disposició "The Humble Indie Bundle", una peculiar campanya de Nadal solidaria, iniciada per desenvolupadors de jocs independent. L'any passat, un total de 113,282 usuaris van poder descarregar jocs com "World of Goo" o "Gish" recaptant un milió de dòlars en total.

Que heu de fer per aconseguir-los? Molt fàcil. Un cop entreu al web HumbleBundle.com heu de seguir els següents passos: 1- Escollir la quantitat de diners que voleu donar (això inclou els 5 jocs i la banda sonora d'Osmos, Revenge of the Titans i Machinarium). 2- Escollir quin percentatge del donatiu destineu als creadors, a l'Electronic Frontier Foundation, a l'organització Child's Play Charity o donar una propina per a poder fer més jocs en el futur. 3- Posar la vostra direcció de correu electrònic. 4- Decidir si voleu el pack per a vosaltres o per a regalar a algú altre. 5- Escollir mètode de pagament. 6- Omplir les dades de pagament. 7- Gaudir.

Els 5 jocs estan disponibles per a Windows, Mac i Linux, i no disposen de cap protecció DRM. Això sí, afanyeu-vos perquè la promoció s'acaba el proper dimarts dia 21.

Us deixem amb el vídeo promocional:

stats