Es confirmen Halo 4, Halo HD i jocs per a Kinect

1 min

Tot està preparat per a la presentació que començarà Microsoft d'aquí a poc menys de dues hores, i la notícia ha saltat pels aires. Un error en l'actualització de la pàgina web de Microsoft ja tenia a la llista de jocs Halo 4, una remasterització d'Halo: Combat Evolved i la segona entrega del joc de ball Dance Central 2.

És confirmen així els rumors sobre el remake de l'Halo original, que s'arrossegaven des de fa mesos, més encara si tenim en compte que aviat se celebren deu anys de l'inici de la saga.

En el cas d'Halo 4 es podia esperar tard o d'hora ja que Halo 3 tenia un final obert que donava peu a especulacions. Veurem que ha preparat 343 Industries.

També tenim dos jocs per a Kinect de l'any passat que tornen. Parlem de Kinect Sports Season 2 i Dance Central 2, el joc d'MTV Games que va ser considerat el millor joc de Kinect de tots els que s'han publicat fins ara.

Per a acabar, destacarem l'aparició de Ryse, un joc que es descriu així: "Ets el guerrer en aquesta experiència cinemàtica per a Kinect plena d'acció" i Kinect Fun Labs, que sembla ser una aplicació amb diversos programes dins.

Comenta-ho al fòrum

stats