El març arribaran 3 nous mapes de Halo: Reach

2 min

L’última entrega de la saga Halo es prepara per al llançament el proper mes de març del seu segon paquet de mapes per al seu mode multijugador, amb el nom “Defiant Map Pack”. Els tres mapes són els següents:

Condemned: Ubicat en una estació espacial humana propera a Reach. Està especialment dissenyat per a partides d’entre 6 i 12 de tipus Team Slayer, Team Objective i Free for All.

Highlands: És una reserva d’entrenament militar de soldats Spartan. Es tracta d’una zona de combat gran on hi hauran espais tancats i oberts que permetrà albergar un màxim de 16 jugadors en partides Big Team Battle, Team Slayer i Team Objective.

Unearthed: Ubicat en una mina de titani a prop d’un assentament civil de Reach. Mapa destinat a les partides de Firefight, on els jugadors podran formar un equip d’un màxim de quatre components per fer front a onades d’enemics del Covenant.

El preu serà de 800 MSP i comptarà amb nous assoliments per un valor total de 150 punts. Per fer un tast, aquí teniu el video de presentació.

Comenta-ho al fòrum

stats