Yoshinori Ono, hospitalitzat d'urgència

1 min

Capcom ha confirmat que Yoshinori Ono, productor de Street Fighter IV i Street Fighter vs Tekken entre altres jocs d'aquesta empresa japonesa, ha estat hospitalitzat d'urgència després d'una presentació d'Street Fighter vs Tekken en terres asiàtiques.

Tot i que no es coneixen més detalls del seu estat actual ni dels motius del deteriorament de la seva salut, Capcom ha confirmat a través d'un dels seus blogs oficials, el seu ingrés a l'hospital:

"Poc després de la promoció asiàtica d'Street Fighter X Tekken, la condició física d'Ono-san es va deteriorat ràpidament i va haver de ser dut a l'hospital. A causa d'aquesta estada a l'hospital, Ono no realitzarà cap activitat relacionada amb la seva feina com a productor del joc durant un temps. El benestar d'Ono és molt important per a nosaltres i li desitgem una ràpida recuperació".

Des d'AraVadejocs també desitgem que sigui així i que torni el més aviat possible, un cop es recuperi, a viatjar pel món amb el seu inseparable ninot de Blanka amb la mateixa energia i simpatia que ho havia fet fins ara.

Comenta-ho al fòrum

stats