X-Men Arcade a PSN i XBLA

Zoom

El clàssic de recreatives del grup de mutants més famós de la historia del còmic, tornarà aquesta mateixa setmana en forma de remake a les plataformes de descarrega digital de Sony i Microsoft.

18 anys després podrem tornar a gaudir d'aquest títol amb una serie de millores. X-Men Arcade mantindrà l'estètica retro de l'original amb una imatge més neta, els menús seran nous i les veus s'han tornat a gravar, això sí deixant intacta l'espantosa traducció original, amb frases com "Welcome to die" (benvingut a morir). En l'apartat de jugabilitat, podrem jugar partides locals de 4 jugadors i de fins a 6 jugadors online amb els personatges Cyclops, Colossus, Wolverine, Storm, Nightcrawler, o Dazzler. A més cal remarcar que quan juguem online, podrem afegir-nos a la partida en qualsevol moment. El joc donarà la possibilitat de regular el nivell de dificultat, cosa que no estava contemplada a les màquines recreatives, i que més d'un agrairà.

Si sou usuaris de PlayStation Network, demà mateix el podreu gaudir per 9,99€, mentre que si sou més de Xbox Live Arcade , haureu d'esperar 24 hores més, i el preu serà de 800 Microsoft Points.