El World of Warcraft més solidari

2 min

Blizzard Entertainment subhastarà per lots els servidors que va utilitzar en els seus inicis per allotjar els regnes del seu exitós joc World of Warcraft dels Estats Units i Europa. Els beneficis de la subhasta que es realitzarà a través d'eBay es destinaran al St. Jude Children's Research Hospital, un hospital dels Estats Units que es dedica a investigar el tractament de càncer pediàtric i altres malalties infantils.

Doncs així els fanàtics del joc tindran l'oportunitat d'aconseguir una peça única part de la història de World of Warcraft, exactament un dels 2000 servidors originals HP BladeSystem que quan estaven en funcionament allotjaven més de 500 regnes dels Estats Units i Europa. Cadascuna de les peces s'entregarà dins una capsa que en permetrà veure l'interior personalitzat amb el logotip del joc, juntament amb una placacommemorativa signada per part de l'equip de World of Warcraft, cosa que fa de cadascuna d'aquestes unitats subhastades un objecte decol·leccionistaúnic.

Segons el President Executiu i cofundador de Blizzard Entertainment, Mike Morhaime: "Els regnes de World of Warcraft. Una frase que, de ben segur, molts dels seus jugadors poden confirmar. Tanmateix el que destaca Mike és que "cada guanyador d'aquestasubhastaposseirà un petit monument d'aquesta experiència col·lectiva" i que " el millor d'aquesta subhasta és que beneficia a una gran organització que està fent un formidable treball ajudant a nens d'Estats Units i tot el món".

A partir del dia 17 d'octubre i durant quatre setmanes podrem començar a pugnar per aquestes relíquies històriques, ja podem consultar les dates exactes i a quins regnes pertanyien les peces de cadascuna de les subhastes en aquesta adreça www.ebay.com/blizzard. Si voleu podeu consultar també la pàgina web de l'hospital St. Jude Children's Research Hospital i conèixer la tasca que realitza aquest centre http://www.stjude.org/.

A hores d'ara no podem posar en dubte que els videojocs tenen tanta repercussió social com poden tenir altres productes dins de la categoria de l'oci com la música o el cinema, que aquesta repercussió sigui aprofitada de manera positiva fa que, des de racons com aquest, des del que, modestament, ens ocupem d'informar de l'actualitat del sector, ens sentim orgullosos de la nostra passió.

Comenta-ho al fòrum

stats