Willem Dafoe, al repertori d'actors de Beyond: Two Souls

2 min

Juntament amb Ellen Page, el prolífic actor de Hollywood se suma a l'equip d'actors que donarà vida als personatges del pròxim titol de Quantic Dream. Beyond: Two Souls s'erigeix com la representació més clara de la contínua simbiosi entre cinema i videojocs en l'actualitat.

JULIÀ PLAZA| Lleida L'actor estatunidenc participa en el projecte en el paper de Nathan Hawkins, el psicòleg de Jodie (la protagonista) experimentat en parapsicologia. El joc, que sortirà a la venda el 8 d'octubre, està marcat al calendari com la darrera gran bomba exclusiva de PS3 vista la posada al mercat del nou maquinari de Sony a principis de l'any vinent i la conseqüent mobilització dels estudis desenvolupadors cap a PS4.

L'alma materde l'estudi desenvolupador, David Cage,va posar sobre la taula amb Heavy Rain. Ara, amb la participació de professionals de la interpretació disposa de l'oportunitat de consolidar els videojocs com a relatadors d'històries que puguin competir en igualtat de condicions amb les produccions per a la gran pantalla. Títols com L.A. Noire han fet palesa la capacitat dels sistemes de captació de moviments a l'hora de manifestar sentiments en la gestualitat facial dels personatges. Beyond: Two Souls demostrarà de tot el que és capaç PS3 amb aquest sistema gairebé un any i mig després que el títol de Team Bondi captivés l'audiència.

El que es coneix actualment del joc és que tractarà sobre l'intent de Jodie -una noia que a la que acompanyarem dels 8 als 23 anys- de descobrir la veritat que amaga l'entitat paranormal amb la que ha crescut, Aiden. Ambdues seran perseguides per les autoritats i el servei secret i comptaran amb una ajuda escassa, on destaca el paper del senyor Dawkins. El sistema de joc partirà del model que oferia Heavy Rain, amb Quick Time Events i enigmes al llarg de la història, però de ben segur que aportarà sucoses novetats. S'oferiran diversos camins a seguir, sendes que portaran a un final distint depenent de l'elecció i l'encert del jugador. Beyond: Two Souls desperta la curiositat del sector amb cada novetat que es dóna a conèixer sobre el joc. Quantic Dream tornarà a fer trontollar els ciments del sector el proper octubreamb aquest nou títol, un mes que ja es comença a preveure atapeït, després de la darrera notícia d'Ubisoft.

stats