Vulneren la seguretat de la pàgina d'Umbrella Corporation

1 min

Durant aquestes últimes hores, un grup de hackers no identificat han vulnerat la seguretat de la pàgina principal d'Umbrella CorporationUmbrella Corporation, i hi han introduït un missatge que crida a la desobediència i a la revolució contra aquesta companyia.

El que sembla el líder d'aquest grup de hackers ha deixat un missatge gravat amb vídeo a través del codi infiltrat a la web, explicant que Umbrella no és el que sembla, i que ell ha vist, amb els seus propis ulls, com aquesta empresa construeix armes biològiques sense cap tipus de fre ni control. Assegura témer per la seva vida, així que demana ajuda a qui pugui oferir-ne, per tal de seguir investigant els entrellats d'Umbrella tot resolent les pistes que ha anat incloent al codi.

Més enllà de la curiositat, aquesta acció portada a terme per Capcom és un pàgina viral per promocionar el proper Resident Evil: Operation Raccoon City, un joc basat en la franquícia de zombis que inclourà el cooperatiu i un grau més d'acció del que estem acostumats en aquesta sèrie, com una de les característiques més importants del projecte.

Comenta-ho al fòrum

stats