Vuit minuts i mig de Senran Kagura

1 min

Ha arribat a les nostres mans un nou vídeo del videojoc Senran Kagura, creat per Marvelous Entertainment i que s'estrenarà el 22 d'aquest mes al Japó per a la Nintendo 3DS.

Al vídeo comprovarem com funciona el sistema de combat, un sistema que recorda al dels antics jocs de clatellades estil Double Dragon o Golden Axe, però més dinàmic i amb un parell de característiques que el fan diferent a la resta. En primer lloc hi ha el protagonisme de la roba, que en cada atac especial rebut amb èxit, aquesta s'estriparà i s'ensenyarà a l'adversari més pell del que voldríem, l'efecte de la roba també apareixerà si fem nosaltres un atac especial, podent canviar la roba in situ. L'altra característica, molt vista també a la franquícia Dead or Alive, és que les parts toves del cos es balancegen més del que seria normal, desafiant les lleis de la física.

Més enllà de les escenes de lluita, també hi haurà moments per descansar al vestuari, xerrar amb la resta de personatges o emprovar-nos roba amb diferents models amb la possibilitat de moure la càmera per on vulguem.

Comenta-ho al fòrum

stats