Vídeo d’ICO i Shadow of the Colossus per a PlayStation 3

1 min

Tot i la proximitat de l’E3, sembla que moltes companyies no resisteixen la temptació d’anar mostrant les seves cartes per tal de crear expectació entre els usuaris. Una d’aquestes companyies és Team ICO que a través de la pàgina web Dengeki ha mostrat un vídeo amb imatges comparatives amb les dues versions d’ICO i Shadow of the Colossus en les seves versions originals i amb l’aspecte que lluiran en el remake en alta definició per a PlayStation 3.

Tant ICO com Shadow of the Colossus són obra del creatiu Fumito Ueda i han rebut molt bona acollida per part de la crítica i dels usuaris que s’han apropat a aquests dos universos tan particulars. A banda del remake d’aquests dos jocs, el Team ICO està immers en ple procés de desenvolupament de The Last Guardian per a PlayStation 3, projecte que ja us vam avançar des d’AraVaDeJocs.

Dengeki també ha publicat fotografies de les caràtules dels jocs que es podran comprar per separat o bé en un pack conjunt. A Japó tenen prevista la seva sortida el dia 22 de setembre. Cadascun costarà 3.890 Yens, uns 33 euros al canvi. En canvi, aquells que s’estimin més els dos jocs junts hauran de desembutxacar 6.980 Yens, uns 59 euros. Ara bé, queda per veure a quin preu arribaran tant als Estats Units com a Europa.

Comenta-ho al fòrum

stats