Vídeo: l’anunci japonès de Resident Evil The Mercenaries 3D

1 min

Durant el mes de juliol, aproximadament, està previst que aquest nou joc de la saga Resident Evil faci el seu debut a la consola portàtil Nintendo 3DS. Mentrestant, però, aquells més impacients us haureu de conformar amb veure les imatges que ens arriben directament des del Japó, en aquest cas en forma d’anunci comercial.

En el vídeo hi podreu veure l’espot publicitari que Capcom ha llançat en aquelles terres i on se’ns presenten fragments reals de diverses partides a Resident Evil The Mercenaries 3D. L’anunci ens dóna la possibilitat de veure en acció a personatges com els germans Redfield, en Chris i la Claire, o també el pèrfid Albert Wesker.

Si us heu quedat amb ganes de conèixer més informació la podreu trobar en els diversos articles que hem anat publicant a AraVaDeJocs: Les primeres impressions, un tràiler en què hi apareixen en Wesker i la Jill Valentine, les novetats presentades al Captivate 2011 o, més recentment, la notícia en què se'ns anunciava la inclusió de Rebecca Chambers com a personatge jugable per a aquest Resident Evil The Mercenaries 3D.

Comenta-ho al fòrum

stats