Vídeo d'en Mort, el nou protagonista de Darksiders II

1 min

Poc després de donar-se a conèixer que Darksiders comptaria amb una segona part, ja ha aparegut el primer vídeo on veurem l’aspecte del seu nou protagonista: en Mort.

A Darksiders assumíem el paper d'en Guerra, un dels quatre genets de l’Apocalipsi i intentàvem esbrinar qui ens havia manipulat per a posar en marxa el Dia del Judici Final que va exterminar a tota la població humana de la capa de la Terra.

En aquesta ocasió, Darksiders II ens permetrà adoptar el rol d’un altre dels genets i germà d'en Guerra, el terrorífic Mort. Com no podia ser d’una altra manera, la seva arma principal serà una enorme dalla, tot i que també emprarà altres instruments, com per exemple un martell gegantí.

Una vegada més, el disseny del joc anirà a càrrec del genial dibuixant Joe Madureira, un professional estretament lligat al món del còmic nordamericà. Dels seus llapis n'han sortit, per exemple, diversos números dels Uncanny X-Men o Excalibur, entre d’altres.

El joc està essent desenvolupat per Vigil Games i serà distribuit per THQ. La seva sortida està prevista per al 2012, tot i que encara no té una data exacta confirmada. Estarà disponible per a PC, PlayStation 3 i Xbox 360.

Comenta-ho al fòrum

stats