Vídeo: El destí d’en Desmond a Assassin’s Creed: Revelations

1 min

Us avisem que aquest article conté detalls sobre el final d’Assassin’s Creed: Brotherhood

, per tant, si encara no us heu passat el joc i teniu intenció de fer-ho, o senzillament no voleu conèixer massa detalls de la tercera part, us recomanem que no mireu el vídeo ni llegiu els paràgrafs que venen a continuació.

Els que vau completar la segona entrega de les aventures d’Ezio Auditore, recordareu la sorpresa final que ens deparaven les accions d’en Desmond. Tal i com ja us vam explicar, a Assassin’s Creed: Revelations el coprotagonista de la saga que viu a la nostra època, es troba en estat de shock i decideixen connectar-lo a l’Ànimus, l’aparell que li permetia recuperar les vivències dels seus avantpassats.

Malauradament, sembla que l’Ànimus ha construït un món virtual del qual en Desmond haurà d’intentar escapar, tot superant diversos obstacles que posaran a prova les seves habilitats atlètiques i també la seva capacitat per a resoldre trencaclosques.

Assassin’s Creed: Revelations arribarà a les botigues el 15 de novembre d’enguany i estarà disponible per a PC, PlayStation 3 i Xbox 360.

Comenta-ho al fòrum

stats