Uncharted: Golden Abyss i WipeOut 2084 en vídeo

2 min

Sony ha presentat els tràilers de dos dels jocs que sortiran amb el llançament d'NGP, juntament amb la llista dels que es presentaran per la nova consola portàtil d'aquesta empresa japonesa.

Sony ha posat a la nostra disposició aquest parell de vídeos perquè ens anem preparant per la seva conferència del proper 7 de juny, que serà quan presentarà definitivament la seva nova consola portàtil. També ha publicat la llista dels projectes que sortiran juntament amb el llançament de la consola al mercat.

Uncharted: Golden Abyss serà el nom definitiu del que fins ara es coneixia com Uncharted Portable. Ambientat justament abans de l'Uncharted 2, en Nathan Drake haurà d'investigar la mort fa quatre cents anys, d'uns expedicionaris espanyols mentre seguien la pista d'una secta a l'Amèrica central.

Al vídeo, proporcionat per Sony, s'hi pot veure com funciona el control del personatge mitjançant el tacte i les oscil·lacions de la consola.

WipeOut 2084 es presenta com un nou joc d'aquesta sèrie de curses futuristes que a més a més, ens permetrà jugar en línia amb jugadors de WipeOut HD Fury, de PlayStation 3.

Little Deviants és una col·lecció de minijocs que servirà per instruir-nos sobre el control tàctil de la consola.

Reality Fighters, on haurem d'enganxar el nostre rostre a un dels lluitadors per participar en tornejos a qualsevol lloc gràcies a la realitat augmentada.

Sound Shapes, que és un joc de plataformes amb molt estil "indie" i que ens permetrà compartir creacions musicals en línia.

Hustle Kings és un joc de billar semblant a la versió apareguda a PlayStation Network.

Everybody's Golf és un joc de golf amb opcions multijugador en línia i ús de la pantalla tàctil.

Resistance Retribution, que és el mateix joc que va aparèixer a PSP, però amb la possibilitat de fer servir els dos joystick per controlar els moviments del personatge.

Super Stardusk Delta, una nova entrega d'aquesta franquícia de naus espacials. Comenta-ho al fòrum.

stats