Ubisoft anuncia ABBA You can dance per a Wii

1 min

Ubisoft ha anunciat el desenvolupament d'un nou videojoc musical del conegut grup suec ABBA. Desenvolupat en exclusiva per a la consola Wii per Ubisoft París, l'estudi que va crear la sèrie Just Dance, i per Ubisoft Montpeller i Ubisoft Bucarest, ABBA You Can Dance sortirà arreu del món durant el mes de novembre.

ABBA com a grup, va creuar moltes fronteres i ha arribat a traspassar generacions, ara Ubisoft els situa un cop més al punt de mira mitjançant vint-i-cinc de les seves cançons més conegudes, com "Dancing Queen", "Mamma Mia", "Waterloo" o "Take a Chance on Me". Tant les rutines de ball, les coreografiades recreades per ballarins professionals i els escenaris estan inspirats en els videoclips i les actuacions en viu del grup.

Geoffroy Sardin, Cap de Màrqueting i Executiu de Vendes d'Ubisoft ha comentat: "En el mercat del videojoc, Ubisoft és com el rei del ball. Amb ABBA You Can Dance, els jugadors poden ballar, fer el ximple i passar-ho com mai, tot gràcies a la música d'ABBA i l'últim videojoc de ball d'Ubisoft."

A ABBA You Can Dance, Ubisoft mentre que dos jugadors canten les lletres que apareixen a la pantalla, els altres quatre jugadors realitzen els passos de ball. Un mode de joc que representa un mini-musical, permet als jugadors ser els protagonistes d'una història d'amor basada en algunes de les cançons clàssiques del grup. Amb el joc, també s'hi inclouen videoclips originals i anècdotes del grup.

Comenta-ho al fòrum

stats