La UPC presenta el nou grau en Disseny i Desenvolupament de Videojocs

Zoom

Segons que ens informa l’Oficina de Mitjans de Comunicació de la Universitat Politècnica de Catalunya • BarcelonaTech, a partir del curs 2014-2015 s’impartirà un nou grau en Disseny i Desenvolupament de Videojocs , impulsat per la UPC School, amb la col·laboració de les principals empreses de disseny de videojocs a l’estat espanyol (entre les que figuren companyies com Ubisoft, Social Point o King).

JOAN-ALBERT ROS | Barcelona

Demà 13 de juny, a dos quarts de dotze del migdia, tindrà lloc a la seu de la UPC School, al carrer Badajoz, 73, la presentació del nou grau en Disseny i Desenvolupament de Videojocs de la UPC. Les classes d’aquest nou grau s’impartiran aquest proper curs 2014-2015, al Centre de la Imatge i la Tecnologia Multimèdia, al Campus de Terrassa.

La UPC, que ja acumula deu anys d’experiència en l’àmbit de la formació en videojocs, art digital i animació amb la creació, crea aquest aquest nou grau amb l'aspiració de convertir-lo en un referent en l'àmbit estatal. Per a aquesta finalitat, compta amb l'assessorament de més trenta empreses, nacionals i internacionals, com ara Social Point, King o Ubisoft.

Participaran en la presentació de demà a la seu de la UPC School, el vicerector de Política Universitària de la UPC, Sisco Vallverdú; el responsable de l’àrea de videojocs a la UPC i director acadèmic del grau en Disseny i Desenvolupament de Videojocs, Jesús Alonso, i professionals de les empreses vinculades amb la creació del grau. Horacio Martos, en representació de Social Point, Manel Sort, director d’estudi de King.com a Barcelona, i David Darnés, d’Ubisoft, explicaran les seves respectives experiències professionals, exposaran els casos d’èxit d’aquestes companyies punteres en la indústria digital i comentaran les actuals demandes professionals del sector

La UPC compta amb la col·laboració de la Facultat d’Informàtica de Barcelona (FIB). La nova titulació recull els més de deu anys d’experiència docent en l’àmbit dels videojocs a la UPC, sota la direcció acadèmica del professor Jesús Alonso, impulsor e l’oferta formativa de postgrau en animació, art digital i videojocs de la UPC School.