La UPC School lliura els premis del 2n concurs de videojocs Three Headed Monkey [#3HMA]

Zoom

Dimecres que ve, 21 de maig, tindrà lloc al CaixaFòrum de Barcelona una nova edició dels premis Three Headed Monkey, que distingeix projectes de caràcter indie i amateur. En paral·lel a l'acte de lliurament dels guardons, se celebrarà una nova edició del certamen Open Talent del Màster en Disseny i Creació de Videojocs de la UPC School.

JOAN-ALBERT ROS | Barcelona

A més del lliurament dels premis del concurs -entre els que hi haurà un Premi al Millor Videojoc, el Premi UPC i el Premi Menció del Públic d'entre la trentena llarga de propostes que enguany s'han presentat al concurs-, els assistents podran també conèixer l'experiència de professionals del sector a través del seu propi testimoniatge.

Sota el títolStubies: La tossuda aventura de crear un joc indie, Andreu Taberner, fundador de Creatiulab, donarà fe de l'aventura professional que ha compartit amb Lukas Bahrle, un altre emprenedor català, amb el qui ha creat Stubies, un joc per iOs que ha esdevingut número 1 a les llistes de les aplicacions de pagament de l’App Store a més de 20 països. Per la seva part, Michael Alcover, animador de personatges 3D per a videojocs, cinema i televisió, parlarà en la seva conferència, La diversitat d'un animador en la indústria digital, de la seva participació com a animador sènior a Cuerdas, un treball guanyador del Goya 2014 al millor curtmetratge d’animació. Alcover treballa actualment a U-Play Studios, responsables del joc de Tadeu Jones per a PS Vita, un títol guanyador del Premi Zapping al millor joc infantil 2013.

El jurat del concurs compta amb representants de les principals empreses i institucions del món dels videojocs, com ara King, Social Point, Ubisoft o Digital Legends, entre d'altres. L'assistència a l'acte és gratuïta, només cal confirmar assistència a travès del web de la UPC School.