Tres vídeos de The Legend of Zelda: Skyward Sword

1 min

Nintendo ha publicat tres vídeos de l'esperat The Legend of Zelda: Skyward Sword, demostrant els motius de l'interes de molts videojugadors. Dos dels vídeos mostren diferents aspectes de la nova aventura de Link, i un tercer és un tràiler general, el vídeo d'inici de l'aventura.

En aquesta ocasió l'aventura ve presentada amb un estil gràfic renovat i que intenta imitar a l'estil gràfic dels dibuixos animats, tot i no ser el mateix cellshading que es va veure a The Wind Waker. Pel que es pot veure als vídeos hi haurà cert romanticisme entre en Link i Zelda, i part de l'aventura es desenvoluparà al cel, ja que mitjançant un ocell que ens farà de transport aeri, podrem viatjar a través del mapa per anar als llocs i així seguir la pista de Zelda, perduda després d'una explosió estranya.

Previst pel proper 18 de novembre i per a Wii, aquesta entrega suposarà l'última aventura d'en Link en aquesta consola de Nintendo, després de Twilight Princess, que ja va néixer a cavall entre GameCube i Wii.

Tràiler

Romanticisme

Tutorial de combat

Comenta-ho al fòrum

stats