Tràiler i vídeo del combat de Darksiders 2

1 min

THQ ha publicat el tràiler estès de Darksiders 2 i un nou vídeo amb escenes d'aquest joc en desenvolupament per a Xbox 360, PlayStation 3, PC i Wii U.

En aquesta entrega el protagonista serà Mort, un dels genets de l'apocalipsi, que apareixerà per intentar salvar l'ànima del seu germà, Guerra, protagonista de la primera part i conegut arreu per haver desestabilitzat els regnes dels àngels i dels dimonis mitjançant la pràctica destrucció de la Terra, el territori habitat pels humans.

La primera part d'aquest joc creat per Vigil Games va ser tota una sorpresa, reunia elements d'aventura i puzles més propis dels jocs de Zelda, amb el combat més brutal de God of War i elements de joc de rol. En aquesta ocasió, Darksiders 2 ve acompanyat de l'augment en la mida del món on es desenvoluparà la acció, en la quantitat d'armament i el seu sistema de millores, i en masmorres amb dificultat més ajustada, que juntament amb nous i més variats enemics finals hauran d'aconseguir que visitar les diferents zones sigui una experiència encara més gratificant que a la primera part.

Comenta-ho al fòrum

stats