Tràiler de llançament i vídeo ingame de Mass Effect 3 [E3]

2 min

El dia 6 de març de 2012 és la data més esperada per tots els seguidors de la saga interplanetària Mass Effect. És el dia en què arribarà a les botigues la tercera part de les aventures del Comandant Shepard.

En el tràiler serem testimonis de com, en aquesta ocasió l’amenaça dels Segadors ens portarà fins a les portes de la Terra. La humanitat s’enfrontarà a la seva destrucció si en Shepard i la tripulació de la Normandia 2 no són capaços d’evitar-ho.

Durant la presentació del joc a la conferència de Microsoft, Ray Muzyka, director general de Bioware va confirmar que la versió d’Xbox 360 se servirà dels comandaments per veu. Durant els diàlegs serà tan senzill com llegir en veu alta la opció que ens interessa. Ara bé, l’aplicació també tindrà utilitat durant els combats ja que el reconeixement de veu ens permetrà donar instruccions als nostres aliats. Ho podeu veure vosaltres mateixos en el vídeo de l’esdeveniment que han difós des de la web IGN.

Com us dèiem, Mass Effect 3 sortirà per a PC, PlayStation 3 i Xbox 360 el dia 6 de març de l’any vinent i ja s’ha anunciat que comptarà amb una edició especial de col·leccionista que costarà 80 euros i que inclourà una caràtula metàl·lica amb un disseny commemoratiu del Comandant Shepard, un llibre amb il.lustracions de més de setanta pàgines, un còmic de l’editorial Dark Horse i contingut descarregable exclusiu d’aquesta edició, entre d’altres.

Comenta-ho al fòrum

stats