Tràiler del mode cooperatiu de Dungeon Siege III

2 min

Cada cop s’acosta més el disset de juny que és quan està previst que Square Enix i Obsidian Entertainment llancin al mercat Dungeon Siege III, un joc que combina rol i acció.

De fet, és la primera vegada que la saga Dungeon Siege arriba a les consoles de nova generació. Coincidint amb aquest fet, els seus desenvolupadors han apostat per incorporar un atractiu mode multijugador cooperatiu que permet jugar a dues persones alhora a través de la consola o el PC i fins quatre jugadors en cas que optem per realitzar una partida en línia.

Recordem que a Dungeon Siege III serem un dels darrers integrants que queden de l’antigament poderosa Desena Legió. Davant la ruptura de l’equilibir de poders entre les diverses faccions del Regne d’Ehb, no ens quedarà més remei que intentar restaurar el prestigi de la Desena Legió i aconseguir derrotar les forces del Mal.

Per a aconseguir-ho no estarem sols, sinó que comptarem amb diversos companys de viatge que ens anirem trobant pel camí. De moment, els personatges confirmats són: Lucas Montbarron, l’últim integrant d’una respectada estirp de nobles i que domina perfectament l’estil de combat de la Desena Legió, Katarina, filla il.legítima de l’antic Gran Mestre de la Legió i considerada una bruixa Lescanzi, Reinhart Manx, descendent d’un gran llinatge de mags de la Legió i estudiant de la màgia arcana i, finalment, Anjali, una veritable arcana criada per amics de la Legió.

Des d’Obsidian Entertainment expliquen que tots els personatges compartiran el mateix final, però que en canvi, la història variarà molt en funció del caràcter escollit. A més, durant el transcurs de l’aventura haurem de prendre importants decisions que afectaran a la manera amb com ens relacionem amb els nostres aliats, qui són els nostres enemics i també amb la interacció amb els personatges no jugables.

Dungeon Siege III estarà disponible per a PC a un preu recomanat de 39,99€ en la seva versió normal i de 44,99€ si optem per l’Edició Limitada. En el cas de PlayStation 3 i Xbox 360, l’Edició Normal costarà 59,99€ i pujarà fins als 64,99€ si escollim la Limitada.

Comenta-ho al fòrum.

stats