Tràiler de Hawken a la Penny Arcade Expo

1 min

Adhesive Games ha presentat un nou tràiler de Hawken, el seu ambiciós projecte que a més a més, és el seu primer projecte com a empresa indie.

El resultat de la feina d'aquest petit equip de desenvolupadors no podria ser millor, ja que amb onze mesos de treball i des d'una petita oficina, han aconseguit un producte que gràficament pot competir amb la majoria de grans empreses.

Al següent vídeo podreu veure escenes de combat entre els robots protagonistes d'aquest joc, en un ambient desèrtic d'una zona industrial en ruïnes. Les escenes del vídeo han sigut gravades durant el Penny Arcade Expo que ha tingut lloc a Seattle el cap de setmana passat. A la part final del vídeo hi surten tant els fans del joc, que participen en una crida dels desenvolupadors per mostrar d'on són, com el mateix equip creador d'aquest projecte.

A més a més d'aquest tràiler amb escenes del joc, Adhesive Games també ha publicat un tràiler basat en la història que hi ha darrere dels Mechas. Presenta un món colonitzat pels humans, però que també ha sigut ràpidament destruït per les ànsies de dominació de l'home.

Comenta-ho al fòrum

stats