Tràiler de Dead Block, un joc de zombis diferent

2 min

Tot i que pugui semblar que el mercat comença a estar saturat de jocs protagonitzats per morts vivents (amb sagues com Dead Rising, Left 4 Dead, Resident Evil, els modes zombi dels Call of Duty o el proper Dead Island) sembla que l’equip de Candygun Games, han trobat una fórmula per intentar renovar una mica aquest gènere.

Per a començar, l’estil visual evitarà el realisme imperant i, en comptes d’això, apostarà clarament per un estil molt més proper al dels dibuixos animats. Tot i així, els seus desenvolupadors asseguren que per a recrear diverses situacions s’han inspirat en les pel·lícules més representatives del gènere dels morts vivents.

El que proposen des d’aquest estudi alemany és assumir el rol de tres personatges: Jack Foster, un obrer de la construcció, Foxy Jones, un guàrdia de tràfic i Mike Bacon, un minyó-escolta grassonet, que es trobaran atrapats en diferents edificis d’un poble. L’objectiu consistirà en construir barricades i tot tipus de trampes per evitar que els zombis famolencs entrin en aquests refugis. També hi haurà la possibilitat d’utilitzar armes, però serà l’últim recurs disponible.

El format del joc, doncs, no serà el d’acció pura i dura, tal i com ens succeeix en la majoria de títols anteriorment esmentats. En comptes d’això, Dead Block serà un joc d’acció en tercera persona que apostarà molt més per l’estratègia de caire defensiu i que tindrà certs tocs d’arcade. En total hi haurà deu nivells per a un jugador, un mode multijugador a pantalla partida amb vuit nivells cooperatius per a poder jugar amb els nostres amics a través d’internet.

Dead Block estarà disponible per a PC, a la PlayStation Network i a l’Xbox Live durant el transcurs d’aquest 2011.

Comenta-ho al fòrum.

stats