Tots els detalls de PlayStation Vita [E3]

1 min

Poques setmanes abans de l’Exposició de l’Entreteniment Electrònic, l’E3, ja va saltar el rumor que la propera consola portàtil de Sony, que fins llavors coneixíem com a NGP, molt probablement s’acabaria anomenant PlayStation Vita o, senzillament PS Vita.

Doncs bé, finalment el rumor va resultar ser cert i així ho van confirmar a la conferència que Sony va celebrar a l’E3 de Los Angeles, on també ens van proporcionar nous detalls de com serà l’aparell.

Disposarà d’una pantalla OLED multitàctil, dos joysticks, una càmera frontal i una altra de posterior o també al darrere, un panell tàctil.

Sortirà a la venda en dues versions: un model amb wifi disponible a partir de 249 euros i un altre que, a més de la connexió sense fils disposarà de 3G que costarà 299 euros. La primera versió arribarà a Europa a finals de 2011.

De moment, Sony assegura que ja s’està treballant en un catàleg de més de vuitanta jocs entre els quals hi haurà Uncharted: Golden Abyss, una nova entrega de la saga Oddworld, una versió de Street Fighter X Tekken o Wipeout entre molts d’altres.

Comenta-ho al fòrum

stats