Tòquio arriba a The Secret World

Zoom

The Secret World (TSW a partir d'ara), un dels jocs multijugador massius online més innovadors dels últimes anys, ambientat en un futur molt pròxim i amb un guió inspirat en l'obre de Howard Philips Lovecraft i en altres històries populars o llegendes mitològiques, que barreja món ocult i fantàstic,ha alliberat la seva novena actualització. No és una actualització normal, ja que és la més gran que mai ha rebut el joc de Funcom. Entre moltes altres novetats, tindrem l'oportunitat de trepitjar l'enorme metròpoli de Tòquio, afectada per una malaltia contagiosa que ha convertit la ciutat japonesa en un camp de batalla. Serà un punt d'inflexió per aquest original joc en línia?

EDUARD TRÈMOLS | Barcelona

Les actualitzacions de TSW, anomenades Issue(que podríem traduir com a "casos", en català) són conegudes perquè alliberen un fragment de la història que rodeja el joc. Illuminati, Templars i Dragons són les tres faccions que s'enfronten per lluitar contra el món ocult i secret que ha saltat a la realitat quotidiana i amenaça de fer desaparèixer el nostre planeta. Les costes de la Nord Amèrica rural, el ressorgiment de l'antic Egipte i la Transilvània més fosca han estat fins ara els decorats on s'ha lluitat. Però per primer cop Funcom allibera una nova zona, Tòquio, que està patint una infecció que ha obligat a aixecar murs de contenció i posar la ciutat en quarantena. Vet aquí tots els canvis i afegitons que ha rebut el joc en la Issue #9 The Black Signal.

TSW_tokio_cover_vadejocs.jpg Zoom

TSW_tokio_cover_vadejocs.jpg

 

Tòquio demana ajuda. Una arma terrible està fent estralls a una de les ciutats més grans i poblades del món, aquests fets marcaran una nova onada de foscos esdeveniments. Amb The BlackSignal tenim l'oportunitat de lluitar contra les forces més tenebroses que el ser humà mai ha imaginat. Tòquio és on tot torna a començar. Els jugadors ens trobarem al bell mig del caos per endinsar-nos i mirar de comprendre encara més el món secret i defensar la nostra facció.

Amb aquesta actualització ens submergirem enun guió completament nou ambientat a la ciutat de Tòquio. Explorarem les històries, coneixerem nous personatges i ens enfrontarem a nous desafiaments. La ciutat està infestada de fantasmes, una invasió demoníaca dels mercenaris Oni, drons de l'empresa Orochi corruptes i ciutadans infectats del Filthm,que tot ho corromp. Les parts de la ciutat que podrem explorar inicialment estan sota estricta quarantena, unes àrees on només els més forts poden sobreviure.

TSW_tokio_2.jpg Zoom

TSW_tokio_2.jpg

Per combatre els nous enemics i aconseguir sobreviure tenim un nou mode d'expansió dels nostres personatges: AEGIS. Aquest nou sistema ens assegura que tindrem les defenses necessàries per enfrontar-nos als poderosos enemics i podrem tombar llurs defenses. Amb AEGIS és podran equipar fins a tres diferents controladors per a cada una de les armes (cada jugador en té dues) per combatre diferents tipus d'escuts defensius dels enemics. Com més investiguem, més AEGISpoderosos podrem trobar i més enemics aconseguirem vèncer.

TSW_tokio_4.jpg Zoom

TSW_tokio_4.jpg

Després del temps que ha estat aquesta actualització en el forn esperem trobar més contingut relacionat amb Tòquio, els nous dissenys tant d'equip com d'enemics asseguren que aquest és un punt d'inflexió per a TSW i que els propersIssuesestaran ambientats al país nipó.

Com totes les actualitzacions que ha rebut TSW, aquesta té un cost de 10 € per als no subscriptors i és gratuïta per als subscriptors que disposin dels suficients punts per bescanviar. Recordem queTSW no obliga actualment els jugadors a pagar quotes, n'hi ha prou de comprar el joc per poder jugar sense límit.