The Witcher 2 sortirà a Xbox 360 a finals d'any

1 min

Durant la conferència de CD Projekt, prèvia l'E3, s'ha confirmat que la segona entrega del joc de rol The Witcher, creat per Richard Garriot (Ultima Online), apareixerà a finals d'any a la consola de Microsoft.

Segons han destacat, la versió té com a objectiu treure tot el rendiment possible a la Xbox 360 i s'hi podrà accedir a als mateixos continguts que a la versió de PC i els assistents al E3 podran provar una demostració del joc. Aquest anunci però, no tanca la porta a una versió per a PS3 si tenim en compte que en cap moment s'ha dit que la versió d'Xbox fos exclusiva. A més, des d'un principi, The Witcher 2 es va crear amb un motor gràfic multiplataforma.

Ha estat sens dubte la gran sorpresa d'una conferència on s'ha confirmat un acord entre Electrònic Arts i el web gog.com, especialitzat en la distribució digital de jocs antics, adaptats als sistemes operatius actuals, pel qual Gog (sigles de Good Old Games) gestionarà la venda online d'alguns títols emblemàtics d'EA. Els més destacats són Ultima Underworld 1 i 2, Wing Commander i Dungeon Keeper.

Comenta-ho al fòrum

stats