Syndicate reviu reconvertit en un joc de trets en primera persona

2 min

EA Games ha anunciat que reviuràSyndicate convertit aquest cop com a videojoc d'acció en primera persona de la mà de Starbreeze Studios,els encarregats de jocs com The Chronicles of Riddick i The Darkness.

Syndicate s'ambienta en un futur deciènciaficció, l'any 2069, en la que ens posarem en la pell de l'agent Miles Kilo, l'últim prototip d'agent d'Eurocorp amb el que ens endinsarem en una aventura de corrupció i venjança. En aquesta època els sindicats lluiten pel control dels seus mercats locals contra les tres principals megacorporacions, Eurocorp, Cayman Global i Aspari. L'any 2069 fins i tot les persones estan inter-connectades, i gràcies al bio-chip DART 6 implantat al cervell de Miles podrem alentir el temps i passar a una realitat digital en la que lluitarem contra els enemics mitjançant eines de pirateig informàtic.

Ens haurem d'esperar però fins a principis de 2012 per a gaudir d'aquesta aventura futurista en la nostra PlayStation 3, Xbox 360 o ordinador.

Aquesta saga, de la que cal destacar Syndicate (1993), Syndicate Wars (1996) i Syndicate: American Revolt com una extensió per al primer, va ser iniciada per Bullfrog Productionsi basava originalment la seva dinàmica de joc en la estratègia en temps real des d'una perspectiva isomètrica.

Aquest canvi d'enfocament ha estat justificat pels responsables de StarBreeze. Segons Neil McEwan, director del desenvolupament, assegura que aquest canvi ja estava previst des d'un bon principi i el que pretenen amb això és aconseguir una experiència que no defraudarà als fans de la saga ja que els permetrà posar-se a la pell d'un agent del sindicat d'una forma molt més propera. D'altra banda el dissenyador Rickard Johansson ha assegurat que el mode cooperatiu atraurà als antics fidels al joc portant-los al nous temps.

Comenta-ho al fòrum

stats