Surt al mercat anglosaxó la primera novel·la de Rage

1 min

Ha sortit a la venda al mercat anglosaxó la novel·la oficial de Rage, que ens explicarà els motius pels que el món creat per Id Software ens el trobem d'aquesta forma tant lamentable.

El llibre, escrit per Matthew Costello, explica des del punt de vista del tinent Nick Raine, com és sobreviure en un món post-apocalíptic després de que un asteroide anomenat Apophis aniquilés pràcticament tota la vida a la Terra. L'elit de la humanitat, com en Nick, va preveure el desastre i es va amagar sota terra dins unes arques creades per a la ocasió, per tal de mantenir fins al final l'objectiu de restaurar la civilització encara que siguin centenars d'anys després del desastre del meteorit. Els pocs supervivents de l'exterior s'agrupen en bandes, perdent pràcticament tota humanitat i convertint-se en saquejadors i assassins, complicant encara més la situació.

Tot i tractar-se d'un llibre, la novel·la oficial de Rage, com passa amb productes similars, es veu afectada pel mal endèmic del sector: no hi ha pràcticament cap llibre basat en la nostra afició que estigui traduït a la nostra llengua. Des d'Ara VaDeJocs confiem que fent-nos ressò de l'interès de la comunitat de jugadors de parla catalana es normalitzi la situació i puguem gaudir tant de llibres similars com de videojocs en la nostra llengua.

Comenta-ho al fòrum

stats