Super Meat Boy no sortirà a Wiiware

1 min

El joc de plataformes Super Meat Boy, un dels arcade millor valorats del 2010, ha estat finalment cancel·lat per a Wiiware, tot i tenir prevista la seva sortida per aquest mateix desembre. Així ho ha fet saber Team Meat, la companyia desenvolupadora, mitjançant el seu Twitter.

"ATTENTION: there will not be a Wiiware version of SMB. we are looking in to retail Wii, bit its also looking grim. still looking though"

"ATENCIÓ: No hi haurà versió de SMB per a Wiiware. Estem mirant de vendre'l com a joc per a Wii, però sembla forçat. Ho estem estudiant."

El motiu clau per prendre aquesta decisió es troba la dificultat de comprimir el joc per no excedir el límit d'espai de 40Mb que imposa Nintendo als jocs de la botiga virtual. Hem de tenir en compte que la versió de Xbox 360 ocupa 109 MB.

Aquesta noticia surt a la llum dies desprès de que es publiqués la caràtula de l'edició en DVD de Super Meat Boy per a PC. Tenint això en compte, no seria gens descartable que hi hagués també una versió per a Wii.

Super Meat Boy està disponible a la secció Xbox Live Arcade, a PC via Steam i en uns mesos a ordinadors Mac.

Comenta-ho al fòrum

stats