Summer of Arcade anunciat

2 min

Cada estiu Microsoft agrupa els jocs Arcade de major qualitat i els llança durant l'època de vacances. Aquest any ens trobarem un total de cinc videojocs de gèneres molt variats i de mecàniques molt revolucionàries.

Els Arcade escollit per aquest any són els següents:

Toy Soldiers: Cold War (Signal Studios/Microsoft Studios)

Ens traslladem als anys vuitantaper a lluitar juntament amb un amic en el nou mode cooperatiu per a la campanya. Altrament disposarem de l'anomenada modalitat Survival i de diversos minijocs que faran l'experiència molt amena.

Insanely Twisted Shadow Planet (Fuelcell/Microsoft Studios)

Una aventura en dos dimensions que ens trasllada als mons de Shadow Planet, uns escenaris únics que compten amb vida i una ecologia surrealista i criatures hostils. Els jugadors hauran d'explorar un gran nombre de mapes, lluitar contra enemics final, resoldre trencaclosques i aconseguir poders per a desbloquejar noves parts del mapa.

Fruit Ninja Kinect (Halfbrick/Microsoft Studios)

Ha esdevingut un fenomen arreu del món gràcies als aparells d'Apple i ara li toca triomfar a Xbox Live! Arcade. Utilitza el teu cos, amb l'ajuda de Kinect, com si es tractés d'espases per a tallar el major nombre de fruites possible. Fruit Ninja és una nova revolució que aprofitarà tota la potència de les màquines d'última generació.

Bastion (Supergiant Games/Warner Bros. Interactive Entertainment)

Un joc d'acció amb gran pinzellades de rol que vol redefinir la manera de narrar les històries en els videojocs amb un narrador que marcarà cadascun dels passos del protagonista. Explora més de quaranta escenaris diferents mentre descobreixes els secrets de la Calamitar, una catàstrofe surrealista que ha convertit el món en un munt de peces.

From Dust (Ubisoft Montpellier/Ubisoft)

Descobreix una nova forma de controlar els mons des de la vista d'un déu. Controla el destí d'una tribu i ajuda'ls a sobreviure i a recuperar els poders dels seus avantpassats perduts. Un videojoc on la natura és igual de bella com de perillosa. Una natura que reclama el que és seu i nosaltres soms l'última oportunitat per la tribu.

Comenta-ho al fòrum

stats