Steam millora el seu sistema de descàrregues

1 min

La plataforma de descàrregues en línia Steam darrerament ha hagut de veure com alguns dels seus pesos pesants, com per exemple Battlefield 3, han abandonat la pàgina, principalment per la posada en funcionament d’Origin, el propi sistema de distribució digital d’Electronic Arts.

Davant aquesta perspectiva a Steam li ha tocat posar-se les piles i han decidit millorar el servei gràcies a una major fiabilitat i també oferint un increment de la velocitat de les descàrregues per als seus usuaris.

Valve, l’empresa responsable d’Steam, assegura que el nou sistema utilitza els proxies instal·lats pels proveïdors d’internet de forma automàtica, incrementant així la velocitat i també evitant possibles problemes amb els tallafocs.

Per altra banda, també incorpora un mecanisme acumulatiu de dades que farà que les descàrregues siguin menys pesades i que s’agilitzin de manera notable les actualitzacions dels jocs.

Finalment incorporarà la gestió de l’ample de banda o un sistema d’assignació de prioritats en els jocs, tot i que aquestes funcions arribaran una mica més endavant.

Comenta-ho al fòrum

stats