Sony ho desmenteix: no hi haurà PlayStation Network el 31 de maig

1 min

Els embolics a Sony són ben evidents: fa pocs dies, el portaveu de la companyia a Tokio, Shigenori Yoshida, assegurava que el servei de PlayStation Network es tornaria a activar el dia trenta-u de maig, tal i com ja us vam informar.

Doncs bé, resulta que en un nou comunicat que Patrick Seybold -Director Senior de Comunicació Corporativa i Mitjans de Comunicació Social- i Nick Caplin, -responsable de Comunicació de SCEE (Sony Computer Entertainment Europe)- han publicat respectivament als blogs oficials de PlayStation als Estats Units i a Europa, desmenteixen aquesta versió. Us reproduïm la nota a continuació:

“Sé que tots voleu saber exactament quan es restabliran els serveis. En aquests moments, no us puc donar una data exacta, però és probable que encara es triguin uns quants dies més

Tot plegat està generant una enorme confusió entre els seguidors de Sony, que ja no saben si podran tornar a jugar en línia o descarregar continguts a partir del dia trenta-u de maig, si serà abans o si serà molt després. Esperem, pel bé de tots els jugadors, que Sony pugui solucionar els problemes el més aviat possible i que deixin de publicar constantment tants comunicats diferents i contradictoris entre sí.

Comenta-ho al fòrum.

stats