Sony regalarà dos jocs de PS3 i PSP als usuaris afectats per l'aturada de PSN

1 min

Així ho assegura Nick Caplin, responsable de Comunicació de SCEE (Sony Computer Entertainment Europe) en un comunicat que ha publicat al blog oficial de PlayStation. Aquesta mesura formaria part de les compensacions que Sony vol oferir a tots els usuaris afectats pels atacs que ha patit el servei online de PlayStation Network.

Segons Caplin, és molt complicat gestionar les garanties per al gran nombre de països que engloba tota la regió de SCEE, ja que cadascun té una manera diferent de tractar el tema dels robatoris d’identitats.

El responsable de Comunicació de SCEE assegura que actualment estan avaluant com s’ha de gestionar la situació i donar els detalls de quins serveis oferiran per a cada país i quina serà la manera d’inscriure-s’hi. Presumiblement, aquesta informació podria estar disponible a partir de la setmana vinent.

Malgrat tot, en el marc del programa Welcome Back (cliqueu aquí per a conèixer els detalls que ja hem publicat) sí que es donarà la oportunitat als usuaris de PlayStation Network d’escollir dos jocs de PlayStation 3 d’entre una llista formada per cinc títols i als usuaris de PSP se’ls deixarà triar dos jocs d’entre un total de quatre. Els títols disponibles d’aquestes dues llistes s’anunciaran ben aviat.

Comenta-ho al fòrum.

stats