Segueix l'E3 a Ara VaDeJocs

4 min

Un cop més, com cada, any, tenim per endavant uns dies en els que l'actualitat de la indústria del videojoc oferirà al món un enorme devessall de notícies que afectaran el futur immediat del nostre entreteniment favorit. Una cita obligada per a tots els afeccionats a l'entreteniment digital. L'Electronic Entertainment Expo de Los Angeles és a punt d'iniciar-se. Comença l'espectacle!

JOAN-ALBERT ROS | Barcelona

Del set al nou de juny les grans marques, les principals franquícies, les empreses desenvolupadores, els creadors, les companyies editores de jocs i la premsa especialitzada es troben a Los Angeles per a desvelar alguns dels secrets millor guardats de la indústria del videojoc. Hi ha notícies cantades, i hi haurà sorpreses, com cada any.

Des d'Ara VaDeJocs fa dies que seguim tot allò que es cou al voltant d'aquest esdeveniment, i seguirem informant-ne pertinentment. Per tal que pugueu seguir el fil de l'actualitat de la fira anirem actualitzant aquesta mateixa notícia amb tots els titulars que generi l'E3 d'enguany. Trobareu enllaçades aquí les principals informacions d'aquests dies. Trobareu al final de la pàgina un baner que us durà directament al fil recopilatori. Us oferirem, doncs, tota l'actualitat de l'E3 2011, i tot plegat a un sol clic!

stats