Segon tràiler de Doctor Lautrec y los Caballeros Olvidados

1 min

Fa aproximadament un mes, a AraVaDeJocs vam publicar el primer vídeo sobre les aventures del Doctor Lautrec i la seva ajudant Sophie Coubertin per a Nintendo 3DS. Doncs bé, avui Konami Digital Entertainment Gmbh ha publicat un nou tràiler de Doctor Lautrec y los Caballeros Olvidados.

El joc ens portarà fins a la ciutat de París, en ple segle XIX. Allà ens posarem en la pell del professor d’arqueologia Jean-Pierre Lautrec. El nostre objectiu consistirà en localitzar unes relíquies que van pertànyer al rei Lluís XVI. Durant tot el viatge a la recerca d’aquest tresor, el Doctor Lautrec i Sophie Coubertin aniran trobant tot de proves que posaran a prova el seu enginy i la seva intel·ligència.

En el tràiler que us presentem a continuació, Noriaki Okamura, director i productor del joc, ens explicarà part de l’argument que hi trobarem i també serem testimonis de l’apartat gràfic de Doctor Lautrec y los Caballeros Olvidados. El videojoc té previst sortir passat l’estiu, en exclusiva per a Nintendo 3DS.

Comenta-ho al fòrum

stats