Rockstar ens presenta Max Payne 3

2 min

Rockstar Games ha presentat la tercera entrega de les aventures i guerres personals de Max Payne amb un primer tràiler en el que podem veure el plantejament de l'argument del joc i també un canvi d'aparença molt més agressiva del protagonista del joc

Fa pocs dies sabíem que el primer Max Payne, que va sortir fa més de 10 anys, arribaria per a dispositius mòbils amb capacitat per l'alta definició aquesta tardor ara ens comencen a enlluernar amb l'aspecte que presentarà per a les consoles de sobretaula i ordinador la nova aventura del ex-detectiu i ara guardaespatlles. Avui mateix Rockstar ha fet pública les caràtules oficials del joc en les seves tres versions, pr a PC, PlayStation 3 i Xbox 360.

Si en les anteriors aventures Max era un detectiu del cos de policia de Nova York, ara ha fet un gir en la seva carrera i es dedica a la seguretat privada a Brasil, treballant per la rica família d'un empresari de Sao Paulo. Quan aquesta família es veu amenaçada per les bandes criminals Max lluitarà per a salvar els seus clients i aprofitarà per netejar el seu nom i imatge aprofitant les difícils circumstàncies.

Amb aquest joc ens submergirem i en implicarem un altre cop dins la vida d'aquest personatge, alguns cops obscur i molts cops martiritzat i castigat pel seu passat. Podrem encarnar Payne en el mode d'un sol jugador, però el joc també inclourà un addictiva i més elaborada experiència multijugador.

Com podem veure al final del vídeo es manté la data prevista de llançament al març de 2012 per a Playstation 3, Xbox 360 i ordinador. Si voleu consultar més informació sobre el joc, no massa extensa per el moment, hi ha disponible la pàgina web del joc www.maxpayne3.es .

Comenta-ho al fòrum

stats