Resident Evil 15th Anniversary Box, caixa per a col·leccionistes

2 min

De nou fem un cop d'ull a una d'aquelles novetats que els qui valoren les edicions recopilatòries i completistes dels millors episodis de sagues consagrades dels videojocs lamentaran no posseir. En aquest cas volem parlar-vos de The Resident Evil 15th Anniversary Box, la caixa del quinzè aniversari de la saga zombi per excel·lència.

JOAN-ALBERT ROS | Barcelona

Aquest enorme paquet recopilatori de jocs no serà editat fora del Japó, on Resident Evil, que, com resulta evident, enguany celebra el quinzè aniversari de la franquícia, rep el nom de Biohazard. Els afortunats posseïdors d'aquesta caixa podran trobar-hi títols per a diverses plataformes. Per a la primera PlayStation hi ha Resident Evil: Director's Cut, Resident Evil 2 i Resident Evil 3: Last Escape. Per a PlayStation 3 la caixa inclou Resident Evil: Revival Selection (que, com sabreu si heu anat llegint Ara VaDeJocs, és l'edició remasteritzada en alta definició de Resident Evil 4 i Resident Evil Code: Veronica Director's Cut).

La caixa també inclou d'altres peces de col·leccionista, com les bandes sonores de Code: Veronica i Resident Evil 4, adhesius i xapes d'S.T.A.R.S., el cos internacional d'agents de seguretat d'elit en contra del bioterrorisme, i de la corporació farmacèutica Umbrella, responsable de la creació dels diferents virus d'enginyeria genètica que converteixen en morts vivents i monstres mutants les víctimes que se n'infecten. Finalment, la caixa inclou un divisor de tipus de jocs, en el que, a més dels títols dels que ja hem parlat, hi ha un espai per a Resident Evil 5 o Resident Evil 5: Gold Edition.

Tot plegat per la mòdica xifra de 7.800 iens, uns 68 € al canvi, que no resulta un preu excessiu, ben mirat, per molt que ja sabem que si mai aquest producte arribés a territori europeu la conversió de moneda, com a costuma a ser el cas, podria resultar polèmica.

Aquesta edició limitada de The Resident Evil 15th Anniversary Box estarà disponible a partir del vuit de setembre a través de la botiga online japonesa de Capcom.

stats