Reapareix Monster Hunter 4

1 min

Quan manca poc més d'un mes per a la sortida de Monster Hunter Tri a 3DS i Wii U, Capcom ha presentat un nou tràiler de Monster Hunter 4, aquest cop exclusiu per a la portàtil de Nintendo.

XAVIER MUNTADA | Barcelona

Encara sense data de sortida a Europa, Monster Hunter 4 mostra una evolució del sistema de joc al que estàvem acostumats en aquesta franquícia basada en la cacera de monstres. Aquest cop no només caçarem els monstres en terreny pla, sinó que també haurem d'escalar per les parets rocoses i saltar sobre plataformes per poder aconseguir una posició més estratègica que augmenti les possibilitats de derrotar els enemics. També s'ha pogut descobrir una nova arma que barreja la utilitat d'un escut i una espasa d'una mà amb la potència d'impacte d'una destral de dues mans.

Monster Hunter 4, que recupera alguns monstres ja coneguts que havien desaparegut de les últimes entregues, també afegirà una variació més, una energia fosca envairà l'esperit dels monstres caiguts, fent que tornin a la vida encara amb més força.

stats