Rain, nou lluitador disponible com a descàrrega extra per a Mortal Kombat

2 min

Rain, el príncep d'Edenia, s'uneix a Skarlett i Kenshi en la llista de lluitadors disponibles com a descàrrega per a incorporar-se a la plantilla de Mortal Kombat.

Rain, és un guerrer ninja capaç de controlar la força de l'aigua de pluja. Gràcies als seus poders aixafarà, eliminarà i destruirà a qualsevol oponent que es creuï en el seu camí, fent ús d'elements com raigs d'aigua o llamps. Rain va créixer sota la protecció de la resistència d'Edenia com un guerrer excepcional, però a mesura que el seu poder creixia també ho feia la seva arrogància. Quan es va veure amb el poder suficient va reclamar dirigir les forces de la resistència, però va ser rebutjat. Enfurismat es va girar en contra dels que havien estat fins llavors els seus companys. Shao Kahn, com a recompensa per aquesta acció, li va prometre un exèrcit propi.

Rain no va aparèixer fins a Ultimate Mortal Kombat 3 com a personatge amb història i perfil propis, encara que fos introduït amb anterioritat pels programadors com un lluitador més, per a causar expectació , tot i que sense arribar a ser jugable.

Aquest personatge estarà disponible per a descàrrega tant a Xbox Live!, per 400 Microsoft Points, com a PlayStation Network por 3,95€, a partir del dia 19 de juliol. Podeu veure'l en acció tot seguit:

Warner Bros. Interactive Entertainment i NetherRealm Studios ens ofereixen, amb ell, tres personatges com a contingut descarregable de pagament, que són, a banda del comentat Rain, Skarlett, la sanguinària, i Kenshi, l'espadatxí cec.

Tot i ser cec, en Kenshi es defensa prou bé com lluitador mortal...

... I Skarlett fa clarament honor al seu renom:

Comenta-ho al fòrum

stats