Quatre nous tràilers de Tales of Xillia

1 min

Namco-Bandai ha publicat quatre vídeos d'aquesta entrega de la saga Tales of que sortirà a la venda el proper vuit de setembre al Japó i en exclusiva per a PlayStation 3.

A Tales of Xillia, el tretzè de la saga, viurem una aventura des de dos punts de vista diferents, ja que per primera vegada podrem escollir entre dos personatges principals, per una banda tindrem a Jude Mathis, un estudiant de medecina, i per l'altra tindrem a Milla, una sacerdotessa dels esperits. Junts descobriran que l'Imperi està construint una màquina capaç d'absorbir l'energia de la població i poder així dominar tot el continent.

Amb l'ajuda d'altres personatges que aniran apareixent durant l'aventura, haurem de lluitar per frustrar els plans de l'Imperi mitjançant un sistema de combat millorat respecte les anteriors entregues, que inclourà atacs combinats entre diferents membres del grup, habilitats especials pròpies de cada personatge o un sistema de relleus. La nostra relació amb la resta de personatges també serà important, introduint-nos en moments romàntics o ajudant a que una ciutat creixi mitjançant el comerç amb les botigues de la zona.

Per ara no es coneix si Tales of Xillia sortirà a Europa, però l'empresa desenvolupadora ja ha manifestat que estaria interessada en treure el seu joc també al nostre continent.

Comenta-ho al fòrum

stats