Primers minuts de Watch_Dogs

RAUL ARRIBAS| Barcelona

Avui surt a la venda l'esperat Watch_Dogs, d'Ubisoft Montreal. D'ençà que es va presentar a l'E3 de 2012 la nova IP de la multinacional francesa ha despertat molt interès dintre del món juganer, i aquí a VaDeJocs l'hem seguit amb atenció.

Us deixem amb els primer minuts d'aquesta elaborada aventura de tocs ciberpunk, que comença de forma certament espectacular a endinsar-nos en un Chicago futur però proper. Hem enregistrat el vídeo en unPCamb totes les opcions gràfiques a màxima qualitat,equipat amb una GeForce GTX 770 d'NVIDIA, que compta per l'ocasió ambuna versió optimitzada dels controladors d'aquesta companyiaper a les seves targetes gràfiques. Watch_Dogs fa ús de tecnologies comGSYNC (que necessita un monitor amb aquesta característica), a més de fer servir la plataforma GameWorks, cosa que li permet implementar tecnologies com ShadowWorks (HBAO+) i TXAA, per a poder oferir un apartat gràfic realment espectacular quan gaudim el joc sobre una de les targetes gràfiques més punteres d'NVIDIA.

Watch_Dogs també implementa GameStream, la tecnologia que permet jugar al videojoc a una NVIDIA Shield, però malauradament aquesta videoconsola portàtil encara no està a la venda a casa nostra.