Primers minuts de Rochard

RAUL ARRIBAS| Barcelona

Avui portem el primer vídeo intrajoc d'una de les propostes disponibles de sortida per a la SHIELD Tablet, el dispositiu d'NVIDIA que vam analitzar fa poc aquí a l'ARA VaDeJocs. Es tracta de Rochard, un joc prèviament disponible a Playstation 3, Windows, Mac i Linux, i que ens posa a la pell d'en John Rochard, un obrer d'una societat futura que es dedica a l'explotació minera d'asteroides i que, de sobte, troba un estrany artefacte, el seu món es trasbalsa ies troba immers en una situació d'alta volada que no entén ni ha provocat.

Estem davant un joc de plataformes en dues dimensions que centra la seva jugabilitat en la gravetat, que podrem alterar al nostre gust durant diferents moments de l'aventura.En John disposa del G-Lifter, una eina que li permet aixecar i desplaçar objectes pesants com si no pesessin gairebé res, i amb la seva ajuda (i la nostra habilitat) haurà de superar els diferents trencaclosques que s'anirà trobant durant la seva aventura. A més incorpora una història elaborada, divertida i ben estructurada que ens ajuda a gaudir encara més.Jugar-lo amb el comandament físic de la SHIELD és una experiència divertida, interessant i molt recomanable, ja que es tracta d'un gran joc del seu gènere. Se l'ha comparat amb els Metroid, Castlevania, Bionic Commando i companyia, i no és d'estranyar.

Us deixem amb els primers minuts d'aquest videojoc que combina trencaclosques de qualitat, humor, acció i una interessant aventura, jugats i enregistrats a una SHIELD Tablet mitjançant el sistema d'enregistrament que duu incorporat el mateixaparell.

Rochard