Primers minuts de Lords of the Fallen

RAUL ARRIBAS| Barcelona

Acaba d'arribar a les nostres botigues Lords of the Fallen, un RPG d'acció que promet anar adreçat als jugadors més exigents. Està situat a un mónfantàstic de forta influència màgica, on nosaltres guiarem en Harkyn, un criminal convicte, al que se li ha atorgat unaoportunitat de redempcióa canvi d'enfrontar-se a les hordes d'un terrorífic déu caigut. Tot seguit us deixem amb els primers minuts d'aquest videojoc en la seva versió PC i amb totes les característiques gràfiques al seu màxim nivell, que és com s'aprecia en tota la sevaesplendor l'excel·lent treball que en l'àmbitgràfic ha fet l'equip de CI Games.

Moltes de les característiques més destacades d'aquesta versió de PC, quan es juga al seu màxim esplendor gràfic, han estat desenvolupades gràcies a les tecnologies de la plataforma NVIDIA Gameworks, per a la qual la companyia nordamericana destina més de 300 desenvolupadors a crear i implementar tecnologies gràfiques per videojocs, segons dades de la mateixa empresa. En el cas què ens ocupa, Lords of the Fallen ha implementat diverses de les llibreries que ofereix la plataforma, com NVIDIA PhysX Particles,NVIDIA PhysXCloth oNVIDIA PhysXTurbulence.

NVIDIA PhysX Particles ofereix als desenvolupadors poder generar partícules físiques que interaccionen amb el seu entorn, propiciant així una experiència més immersiva, com podem apreciar perfectament en la boira, en les espurnes que salten en xocar les armes als combats, o en el combat contra l'enemic del final del vídeo. També s'empra molt, i amb molt bon resultat, en tots els conjurs i efectes màgics que es poden veure durant l'aventura.

NVIDIA PhysXCloth proporciona uns moviments molt naturals a tot tipus de roba, fent que les seves reaccions i moviments siguin molt reals. Ho podem apreciar, per exemple, als vestits dels protagonistes, o a les banderes i penons que apareixen al llarg del joc.

NVIDIA PhysXTurbulence es fa servir especialment en les batalles contra els enemics principals, que són els que per les seves dimensions superiors generarien una turbulència més acusada en el seu entorn quan executessin moviments ràpids i bruscs. Ho podem apreciar clarament, per exemple, quan fan moviments ràpids amb les descomunals armes que són capaços de fer servir.

Com a referència: aquest vídeo està enregistrat a un PC amb una NVIDIA GeForce GTX 770 i les configuracions gràfiques del videojoc al màxim.

Zoom