Primers detalls de Modern Warfare 3

1 min

Kotaku ha estat l'encarregada d'obrir la veda a través d'un informador anònim, i donar els primers detalls de Modern Warfare 3, el videojoc d'acció bèl·lica que està sent desenvolupat per Infinity Ward, Sledgehammer Games i Raven Software. El seu llançament està previst per a principis de novembre.

La història de Modern Warfare 3 començarà instants després dels esdeveniments que vam poder veure al final de Modern Warfare 2, amb una invasió Russa a Manhattan. En aquest nou capítol visitarem diverses localitzacions arreu del món, com poden ser Nova York, Londres, Paris, Berlín, Praga, Dubai i Washington, entre d'altres. I tot plegat mentreassumim el control d'un avió AC-130 o d'un tanc, reencarnem el paper d'un agent de les SAS o també el d'un agent de les forces de seguretat russes.

La narració dels esdeveniments seguirà l'estil d'Infinity Ward, mostrant escenes curtes i plenes d'efectes visuals. Tornarem a coincidir amb vells "amics" com Vladimir Makarov, John “Soap” MacTavish i John Price però en coneixerem de nous que poden tenir una gran rellevància en les properes entregues de Modern Warfare.

El mode online, tant el competiu com el cooperatiu, tornaran a assumir un paper decisiu en aquesta entrega. Segons es cita a l'article, gaudirem d'un total de vint nivells diferents. Això sí,alguns d'ells possiblement s'hauran d'adquirir mitjançant pagaments posteriorment a la compra del videojoc, en la modalitat competitiva, mentre que la part cooperativa estarà subdividida en dos modalitats: Survival i Mission.

Comenta-ho al fòrum.

stats