Podcast: Ara VaDeJocs al Generació Digital (24-09-11)

2 min

Com vam anunciar-vos fa uns dies, el cap de setmana passat Ara VaDeJocs va estar present al Generació Digital. Els tertulians que compartiran les tardes dels darrers dissabtes de mes aquesta temporada són Oriol Boira, creador de videojocs del Club Súper 3, Jordi Sánchez Navarro, professor universitari, investigador de la UOC i programador de la secció d'animació del Festival de Sitges, Guille Martínez-Vela, expert en xarxes socials i dibuixant d'El Jueves i Joan-Albert Ros, cap de redacció d'Ara VaDeJocs.

El programa de dissabte passat es va ocupar de comentar, entre d'altres temes, la darrera actualització de Facebook i l'obertura de Google+ per a tothom, la reestrena en alta definició d'Ico i de Shadow of the Colossus, per a PlayStation 3, els nous filtres per a Instagram, i la competència entre Android i Apple. Després de la tertúlia inicial el programa es va dedicar, durant la segona hora, a entrevistar Facto y Los Amigos del Norte (que van tocar alguna de les seves cançons en directe) i els responsables de l'aplicació "Jo sóc aquí".

Podríem glosar-ho tot, però el programa va quedar prou farcit de contingut, així que el millor serà que en descarregueu el podcast i ho escolteu. Tot seguit en trobareu els enllaços.

Generació Digital (24-09-11) - 1a hora

Generació Digital (24-09-11) - 2a hora

Comenta-ho al fòrum

stats